Nejnovější recenze ze sekce Koloběžky
Toto skákadlo, jsme koupili šestileté dceři, občas se na něm pokouší skákat, ale protože jí to ještě moc nejde tak upřednostnuje švihadlo, koloběžku a pod., zboží je jinak v pořádku bez vad.
- kvalitní, dobře zpracované, nízká váha, možno složit
doporučuji ke koupi
Použitelná pro dítě i pro dospělého a dokonce i pro oba dohromady :)
- snadná montáž
- jednoduché složení k přepravě
- otáčení předních řídítek dokola
vhodné pro malé děti
Jiz treti produkt Puky (drive dve odrazedla). Tentokrat davam 80%, protoze jsem musel prihnout objimku a povolit/dotahnout kolecka. Vzhledem k cene a deklarovane kvalite bych ocekaval uplne bezproblemovou montaz. S vyrobkem jinak uz tradicne spokojenost.
- Barva
- Čínský výrobek,bohužel.
Vzhled dobrý,technické zpracování průměrné.
- přijatelná cena
- na druhý pohled Čína, snad vydrží
za málo peněz přijatelní muzika
- Dobrá cena a kvalitní konstrukce.
Supr koloběžka za ty peníze, velice jsme spokojeni, já i pes..
- Výborný výrobek za tuto cenu.
- Moderní vzhled,krásně jezdí.
Syn je nadšený a spokojený, mohu určitě doporučit :-).
Blanka :-)
Skvělý poměr cena-kvalita. Funguje bez problémů, zpříjemňuje nám procházky po městě. Do přírody se nehodí - moc malá kolečka.
levné.
- stabilni
- snadno ovladatelna
- stojanek kde zaparkujete kdekoliv
- perfektni po ceste do mesta
- prijatelna cena
- chybi blatniky
- stoupatko je velmi nizko
kolobezku jsem si poridila a mile me prekvapila.Na jizdu po meste uplne super.Brzdy jsou spolehlive..Vyhodou je stojanek kde muzete kdekoliv kolobezku zaparkovat..Jen obrovskou nevyhodou je ze na kolobezce nejsou blatniky ktere si musite dokoupit.Taky stoupatko je velmi nizko a dre pri nerovnem povrchu takze si musite davat pozor.
Ale jinak doporucuji vsem..krom techto dvou minusu je kolobezka naprosto skvela..takze kdo mate prebytecna kila tak nevahejte a zkuste si zajezdit urcite vas to chytne a bude vas to bavit..
- Super:-)
malá, skladná
- Kvalitní zboží, snadná manipulace, jezdí téměř sama. Syn je nadšen.
Kvalitní produkt, doporučuji!
- Kvalitní zpracování
Kvalitní výrobek
- Výborná zkušenost s Mini Micro
- Stabilita
- Intuitivní ovládání
Vzhledem k dobré zkušenosti s modelem Mini Micro, jsme zvolili tuto variantu. Dle mého názoru je vzhledem k intuitivnímu ovládání a stabilitě vhodná již pro děti od 3 let. Rozhodně doporučuji.
- poměr výkon cena
Poměrně nízká cena a výrobek má dobré parametry.Těším se na štastné kilometry.
- Hezký design, dobré dílenské zpracování, odpovídající cena.
Dobrá koloběžka.
Koloběžka je výborná.