Poradna Micro Mini Classic modrá

Autor: | Vloženo: 22.11.2017 000 19:40 | Témata: Poradna Micro Mini Classic modrá

Rovnováha na koloběžce

Dcera, čerstvě tři roky, jezdí velmi slušně na FirstBike (dvoukolové odrážedlo), je vhodné koupit ji tuto koloběžku, když má ve předu dvě kolečka?neztratí tím rovnováhu již získanou na odrážedle?chceme pak přejít na běžné kolo (bez postranních koleček),příp. pokud není vhodná koloběžka s více kolečkami na jedné straně, kterou jen dvoukolovou doporučujete?

  • Inline Centrum

    Inline Centrum

    27. listopadu 2017

    Dobrý den,

    koloběžka je určitě vhodná. Díky zatáčení pomocí přenášení váhy se dětem rovnováha a motorika zlepšuje. Nakonec je to patrné i z popisu-Mini Micro byl navržený s pomocí švýcarských lékařských expertů. Je ideání pro rozvíjení rovnováhy a koordinace pohybů předškoláků. A opravdu to funguje. Mnohá ocenění, která koloběžka získala jsou toho důkazem.

    Koloběžka je lehká, velmi stabilní a skladná. Bude dobrou, lehčí a kompaktnější alternativou pro Vaše odrážedlo. Navíc dítě bude mít mnohem snažší přestup na klasickou jednostoupou koloběžku, kde také lépe udrží rovnováhu. Za úvahu stojí ještě bratříček Micro Mini Deluxe, má nastavitelná řidítka, vyšší nosnost, metalízový design řídící tyče a pogumavnou protiskluzovou desku https://kolobezky.heureka.cz...

    S pozdravem

    Strnad Lukáš
    Inline Centrum

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.