Nejnovější recenze ze sekce Koloběžky
Zboží dobré ,ale balení hrozne..
- Super kolobrnda pro syna. Pekny design, dobre udelana hlava.
- Robustni konstrukce. Pekna.
Kvalitní koloběžka. Dětem se na ní dobře jezdí a uveze i dospělého. Kupovali jsme již druhou a tak jsem ocenila i nový vzhled, aby se nepletly.
Syn byl velmi spokojený.
Super
- kvalitní za tuto cenu
Crivit Big Wheel černá/modrá
Přidáno: 17. října 2024
(naposledy upraveno 17. října 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- super odpružená kolběžká
- snadné složení a rozložení
- lehká
- kvalita zpracování svarů konstrukce bídná, ošklivá
Kvalitní koloběžka s odpružením,možností nastavení výšky řidítek,skládácí.Brzda nohou,nosnost 100 kg.
- Hezká barva
- Velikost
- Možnost složení
- Váha
- Kvalita nic moc, odpovídá ceně
- Horší ovladatelnost
- Nemá ruční brzdu
Crivit Big Wheel černá/modrá
Přidáno: 14. října 2024
(naposledy upraveno 14. října 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
super
- Kvalitní produkt
- Subjektivně se mi na modelu Tour FUN jezdí stejně, jako na dražším modelu Tour MAX
- Oproti starším modelům Tour FUN je lépe vybavená
Toto je v rodině už čtvrtá koloběžka "Kostka Tour" v pořadí, kterou jsem nakupoval, z toho třetí ve výbavě FUN. Oproti modelu MAX má horší ráfky a širší zadní náboj. Subjektivně ale v jízdě rozdíl nepociťuji (což je taky důvod, proč jsme sáhli opět po modelu FUN). Oproti starších modelů FUN má tato hezčí představec (přímo od výrobce Kostka), s podporou jejich příslušenství, a taky kvalitnější pláště, přitom byla tentokrát za nižší cenu. Rovněž tato barva dříve v nabídce nebyla, takže je pro nás neokoukaná a moc se nám líbí. Model Tour FUN mohu s klidem doporučit i pro delší trasy, ze zkušenosti zvládne totožné nasazení jako model MAX a přitom je za skvělou cenu, byť není tak vychytaná v detailech (především ráfky, zúžená stavba je jen o zvyku). Co mi nevyhovuje jsou gumové gripy - ale ty lze vyměnit za pár korun za silikonové, které mohou být rovnou v barvě koloběžky.
- Za ty peníze super
snadno nastavitelne velikosti řiditek
Hezky vypadá, super zpracování, "bytelná". Skladaci mechanizmus super.
- Pěkná a dobře zpracovaná koloběžka.
- Vyzkoušena několikaletým použiváním, nyní koupen stejný typ. 100%
Kvalitní freestylová koloběžka.
Syn si ji velmi chválí, nyní zakoupena druhá stejná.
skládací a lehká - dá se vzít do autobusu, poměrně velká kolečka - dobře jezdí i po nerovném, konstrukce vypadá celkem robusně i když je z lehké slitiny, tak snad vydrží - hodnotím po týdnu. Jen stojánek je chatrný, ale ten není pro mě vůbec důležitý.
- Prozatím: vzhled, zpracování, kvalitní materiál
- Syn nadmíru spokojen a trénuje triky
- Černá barva lehce opravitelná (škrábance..), a ostatní barvy na místech kde se tolik nepoškodí
- Rozumná váha pro 8-9 let
- Do parku i na ulici
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »