Poradna Yedoo Ox černo-žlutá

Autor: | Vloženo: 09.05.2016 000 23:33 | Témata: Poradna Yedoo Ox černo-žlutá

Dotaz na koloběžku pro dceru

Dobrý den, dceři bylo osm, stavěním je taková spíš na více let vypadá. Hraje fotbal a je taková víc "klučičí" a moc se jí líbí tento typ koloběžky. Podobnou ox jsme teď viděly a byla nadšená. Ale jsem s ní sama a nevím podle těch parametrů jako vybrat, bude jezdit hlavně asi v Krčském lese a tak trochu i do terénu, aby to bylo a stabilní a už na několik let ať to má, mně osobně se líbí tato i barevně a i nosností a je psáno od 10ti let, ale já jí beru, jako že jí už devět let, vypadá tak a chlapečkovi je devět a měl takovou koloběžku asi taky pro ten věk a jí to sedělo. Jakou byste doporučili vy? Jak je to s tím sestavením, mně by se taková služba hodila? Vyzvednout to pak mohu na Budějovické na mall prodejně ... Moc děkuji za odpověď. S pozdravem

Hana Záhorcová

  • 10. května 2016 - Oficiální zástupce obchodu ABCSPORT.CZ

    Podle toho co píšete, bude tato koloběžka Vaši dceři vyhovovat velikostně i konstrukčně.
    Pokud budete chtít, v naší prodejně - KOLOBĚŽKY LIPENCE si ji můžete s dcerou vyzkoušet a projet. Navíc ji od nás máte sestavenou a seřízenou + následný servis zdarma.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Hana Hedvika Záhorcová

      10. května 2016 - Hana Hedvika Záhorcová

      Moc děkuji za odpověď. Ráda s dcerou přijedu a klidně koloběžku dopředu objednám a zaplatím, až to nějak naplánuji, kdy nejlépe :-). Mám to objednat přes Mall a vyzvednout u Vás a nebo se to praktikuje jinak ... ? Děkuji Hana Z.


    • ABCSPORT.CZ

      11. května 2016 - Oficiální zástupce obchodu ABCSPORT.CZ

      Nemusíte nic dopředu objednávat. Stačí přijet, koloběžky máme na prodejně. Vyzkoušíte si ji a když se Vám bude líbit, koupíte :-)
      Kontaktní údaje a otevírací dobu najdete na www.kolobezky-lipence.cz


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.