Nejnovější recenze ze sekce Koloběžky
- Zakoupeno pro vnuka, který je s ní spokojený.
Kvalitní zpracování, super koloběžka za skvělou cenu.
Товар супер
Син задоволений
Koloběžku jsem koupil ženě, která měří 155 cm a váží 50 kg. Máme ujeto asi 40 km a je s ní velmi spokojena. Koloběžku jsem skládal a byl příjemně překvapen s kvalitou provedení.
Určitě doporučuji
Zpracování dostatečně dobré,použité materiály ucházející.Výrobek lze doporučit.Cena příznivá.
Ok
- Vhodná koloběžka pro nepříliš náročné terény
- cena / výkon
prostě za tu cenu výborný výrobek. konstrukce udrží těch 100 kg bez problémů a tlak v pneumatikách zároven funguje jako tlumiče a i ve větší díře ve vozovce, nenarazí ráfek na hranu. Pokud se pořádně podíváte na osovou souměrnost jednotlivých dílů koloběžky a jak jsou svařeny k sobě tak prostě jsou tam malé odchylky, ale sváry jsou pevné a koloběžka dobře drží.Prostě drobné vady v detailním pohledu, ale funkčně je v pořádku.Brzdy dostatečné. Blatníky nejsou takže v dešti pomalu.přední kolo moc vody nehází protože je tam svár dvou trubek ze spoda a krčku řídítek a tak vody prská jen trochu, ale v zadu není nic.za tu cenu spokojenost a DOPORUČUJI
- Hezká, lehká koloběžka
- Při jízdě po drsnějším terénu je poměrně hlučná
Koloběžka vypadá ve skutečnosti lépe jak na fotkách.
Jezdí se na ní skvěle. Na občasné vyjížďky super.
Nutnost seřízení brzd při montáži, chce to trochu trpělivost.
Koupeno v akci za cca 2900 Kč, což byla výborná cena...
- bytelná koloběžka
- krásný odstín růžové barvy
- svítí kolečka :)
- dobře se skládá i rozkládá
- na nošení má u sebe popruh
- žádná
Koloběžka má pěkný design a je perfektně zpracovaná. Vše funguje jak má.
Koloběžka je vnučku, dali jsme ji dohromady a čeká na první projíždku
- Celkem velká kolečka
- Jede na dobrém povrchu a uveze dospěláka
- Je skladná
- Je tvrdá a je to kostitras, vhodná jenom na kvalitní cesty
- Odpružení pro děti nemá moc efekt
- Je hlučná
Používáme jako přibližovadlo, pokud chceme někam rychle, ale večer neradi použiváme, páč to je hlučné jako by jel vlak :) Ale zase není potřeba znonek.
- Na pěknou asfaltovou cestu celkem šikovné přibližovadlo
- Koupeno pro dítě, i dospělého odveze
- Přiliš tvrdá lolečka
- Sojánek nedrží a občas se samovolně uvolnuje, což je nepříjemné a nebezpečné
- Je to hrkačka co dělá spoustu hluku, jede li po klasických městských chodnících
Pro nenáročného jezdce na dobrých cestách je to úplná ideálka, ale jinak je to kostitřas. Po městě se na tom dobře nedá.
- výrobek na dětské dopravní hřiště
koloběžky si vybrali vnuci a jsou nadšení
Rychlost
Cena
Máme doma již několik koloběžek a jak děti rostou, dokupujeme větší provedení. Oproti předchozím generacím byla vylepšena především nožní brzda. Je opravdu masivní a věřím, že se ani při intenzivním používání neprobrzdí. Rozkládací / skládací mechanismus je jednoduchý a podobný jako mají dražší konkurenční koloběžky.
Příští koloběžka bude opět Crivit.
Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »