Nejnovější recenze ze sekce Koloběžky
- Koloběžka za dobrou cenu, jezdí se s ní dobře na rovném terénu.
- 100% SPOKOJENOST
- Free style, co víc dodat! Super! Syn nesmírně spokojen! Doporučuji!
Jsem naprosto spokojená s objednaným zbožím, jen mě maličko zarazila barva produktu. Objednala jsem šedou ale ve skutečnosti je spíše krémová. Jinak vše ok.
Dcera o ní básnila pokaždé když jsme byli v obchodě. Je s ní spokojená jezdí dobře.
Excellent scooter for kids, they just love it :)
The suspension is great for Prague pavements , quite light and almost easy to fold / unfold
Maybe a better system could be found?
Za málo peněz hodně muziky.
- robustní provedení, přesto relativně lehká
- stojánek je fakt vychytanej
- barevné provedení "červená" je v reálu spíš oranžová
- drobné poškození laku
Po koupi této koloběžky dceři jsem zavzpomínal na svou koloběžku z dětství (80. léta)...to je prostě nesrovnatelné. Tahle je fakt luxus! Robustní konstrukce, přesto stále relativně lehká a tichá i na ne úplně rovném terénu (ta moje děsně rachotila).
Jen jsem až druhý den po sestavení koloběžky objevil na rámu 3 vady laku (velikost špendlíkové hlavičku)...přesněji si toho všimla žena. Reklamaci jsem nezkoušel, protože bych těžko dokazoval, že jsem to nezpůsobil sám při neodborné manipulaci při sestavování. Chyba byla, že jsem jednotlivé komponenty důkladně neprohlídl, než jsem koloběžku začal sestavovat. Na funkci to vliv nemá a ani to není nijak nápadné. Spíš z toho má člověk nepříjemný pocit, když o tom ví.
- splinilo očekávání, kvalitní koloběžka, skvělé jízdní vlastnosti
Spokojenost.
Pekna kolobezka, dobre se sklada, syn ji ma rad a dobre se mu na ni jezdi.
- vodící tyč pro rodiče by mohla být delší
CENA PROVEDENI-KVALITA
- Barva jako na obrázku, popis zcela přesný, synovi 9let trochu větší, ale s tím se počítalo.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Koloběžka je pěkná a díky kotoučové brzdě bezpečná.
Vnučka je nadšená.
super provedne
Krásná a kvalitní koloběžka.
- Nastavitelná
- Působí pevně
- Větší kolečka
- Odpružení
- Na nejvyšší výšku už jsou řidítka trochu vachrlatá
Koupil jsem pro syna (8 let), výškově na nejnižší stupeň je ok. Pokud si jí půjčím já a dám si je nejvejš co to jde, tak se trochu vyklaj. Jinak super - větší kolečka s malým odpružením zvládnou pohodlnou jízdu po zámkovce a drobnejch nerovnostech. Koloběžka se dá rychle a snadno složit.
Syn je spokojen, nemá výhrady.
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »