Nejnovější recenze ze sekce Koloběžky
- Kvalita za rozumnou cenu
- Krásně jede, nízká hmotnost
- krásná barva, skoro to jede samo :)
Je to dárek, zatím nebyla vyzkoušena.
Byl to dárek pro vnuka, který jsem sama vyzkoušela. Koloběžka se dobře ovládá, je odpružená, tlumí nerovnosti terénu, ze mě super.
- Protiskluzova deska na stani, drzak na piti, stojanek (trochu tuhy pro tuto vekovou kategorii), zvonecek, paradni velikost kol, nastavitelnost riditek, supereasy skladani, pohodlne nošení, krasny vzhled :)
- Rucni brzdu jsme chteli kvuli tomu, ze je kolobezka pro 3letou dceru. Bala jsem se, ze jeste nezvladne brzdit nohou. Rucni brzda na teto kolobrnde je ale pro 3lete dite nepouzitelna. Je na vetsi ruce...a k zaberu potrebuje dost sily. Nase mala se ale rychle naucila brzdit tou nohou...takze v pohode ;)
Za mě spokojenost.. Objednávala jsem jako dárek pro syna za vysvědčení a byl na prázdninách na Šumavě u babičky..Jr to chatová oblast,ale dopravci si poradili a dovezli přímo na místo.. Žádný problém nebyl.. Absolutní spokojenost.
- Syn si koloběžku vybral a je z ní nadšený
Jsem spokojená
- Super
- design je 10\10,není zase tak drahá,není moc těžká
- když už umíte dělat triky a už jezdíte delší dobu tak už se nevyplatí
celkem dávám 5 hvězdiček protože jsem začátečník
- vybral si ji syn, je nadšený
- Kvalitní koloběžka
- Lehké složení
- Dcera, 10let, je velmi spokojená
- Zdá se, že za tyto peníze nic lepšího nekoupíte. Koloběžka se jeví jako velmi kvalitně vyrobená a z dobrých komponentů. Na to, že se jedná o street desku, tak je kolobka celkem lehká. Nic nevrže, neskřípe, nedrnčí. Po první vyjížďce se projevila vůle vidlice (dosedly si ložiska) bylo potřeba sundat řidítka a dotáhnout hlavové složení, což je běžná věc. Teď je vše pevné, zkrátka výborná koloběžka.
- hezký design
- rozumná cena
- zadní blatník
- předchozí model (asi 5 let zpátky) měl stejný vzorek pláště na předním i zadním kole, nový model má vzorky pneumatik různé
Měl jsem několik let jeden z předchozích modelů této značky a byl jsem moc spokojený, a tak jsem se rozhodl pořídit si stejnou koloběžku novou.
Chvilku jsem zvažoval i trochu vylepšený a dražší model této značky (GTI), ale vadilo mi, že u dražší verze chybí zadní blatník a nenabízí se k dokoupení.
Dřívější model měl stejný vzorek pláště na předním i zadním kole, ale nový model má vzorky pneumatik různé - z hlediska funkčnosti to ničemu nevadí, ale trošku to kazí celkový estetický dojem z koloběžky.
Jinak se na koloběžce pěkně jezdí a za rozumnou cenu udělá hodně radosti ;-)
- Syn je zatím spokojený...má ji krátce..
- Koloběžka je super
Vzhled, vysoká nosnost takže s dcerou dlouho poroste, velká vyhoda je i drzak na pití
Dokáži ocenit kvalitu výroby a cenu, za kterou se koloběžka prodává.Dnes je na trhu tento výrobek od několika prodejců a výrobců.Pro běžné použití je zakoupená koloběžka ideální a splňuje všechny mé požadavky .Proto doporučuji všem,kteří s tímto výrobkem nechtějí lámat sportovní rekordy a chtějí si užít rekreační jízdu .Zaujal mě i příjemný vzhled,který přitahuje oči okolí.
- jednoduché lehké