Nejnovější recenze ze sekce Koloběžky
Nils Extreme Fun HLB07 4v1 fialová/mentolová
Přidáno: 2. července 2023
(naposledy upraveno 2. července 2023)
Zakoupeno v eFitness.cz
Je to super, tím, ze je rostoucí, tak to bude mít malá snad na delší dobu. Akorat pravé kolo je křivě, takže ujíždí do leva. Musíme nějak spravit, jinak super výrobek za tu cenu
Děti si moc přály. Poměr cena/výkon je OK.
Koupeno pro ženu - nechtěla při první jízdě vůbec slézt.
Doladí ještě styl a výměnu nohou a pak ji vezmu na delší výpravu.Zatím spokojenost.
- Po první jízdě mne bolí celý člověk,ale jízda super,musím vypilovat styl,odraz a výměnu nohou -každý začátek je těžký.Jinak cobra lehoučká,rychlá a drží se dobře.
zatím žádná
- Co si budeme povidat - je krasna :)
- Presne to, co jsem shanela pro syna k narozeninam. Je spokojeny, kolobezka se mu dobre ovlada, jizda na ni je prijemna.
- Riditka se dobre drzi, jejich sirka plne vyhovuje. Vyska riditek se da nastavit do hodne poloh, coz je velke plus.
- Je lehka
- Protiskluzova uprava naslapne desky
- Dovedu si predstavit, ze vydrzi dlouho. Jednak vypada bytelne, druhak muze docela dlouho “rust” s ditetem (syn meri asi 145cm)
- Reflexni prvky
- Drobna vule riditek dole v ohybacim kloubu, ale to je asi dan za to, ze je skladaci. Za me v pohode, jen zminuji.
Za nas velka spokojenost a jinou bych nebrala.
stejné jako u černé koloběžky
Na montáž koloběžky musíte mít vlastní imbusy.
- Dárek pro 6.ti letého vnuka Honzíka k svátku. Bezpečnost produktu a kvalita. Je z těch kvalitních a hlavně za super cenu.
Bezpečnost a kvalita.
- špatně se skládá
- Moc krásná koloběžka pro děti 6 - 10 let, vnuk byl nadšen.
- Nenašli jsme problém, vše bylo podle očekávání z popisu produktu.
- stabilní
syn je velmi spokojny, kolobezka je kvalitna, ticha a velmi dobre sa mu na nej jazdi
- kvalitní zboží
- přístup obchodu
Na přání syna jsem objednal verzi Ethic Pandora M Black, v době objednávky bylo zobrazeno 7 ks skladem, na krátko nato majitel volal, že má jen červená kolečka k této verzi. Obchod poté zaslal verzi Ethic Pandora M Red, celou v červeném, v rozporu s objednávkou. Do dnešního dne obchod nabízí kompletní koloběžku Ethic Pandora M Black 6 ks skladem. Jednání obchodu není fér. Zřejmě dávají přednost jiným zákazníkům Situaci jsem byl obchodem donucen přijmout, syn se na ni moc těšil, jeho přání však splněno nebylo.
- dobře ovladatelná,
- skvělé barevné kombinace
- lehce sestavitelná
- dobře jezdí
- Nápisy a "plameny" na koloběžce jsou nalepené, nikoli nastříkané barvou a odlepují se + působí laciným dojmem.
Koloběžka je super,mužu jen doporučit.
- Opravdu snadna na rizeni. Deti ji maji moc radi. Mladsimu je 5 a spokojen.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »